Bruk Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner uten nett

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Selv om du ikke er koblet til internett, kan du fortsatt opprette, se og redigere filer i

• Google Dokumenter
  • Google Regneark
  • Google Presentasjoner

Bruk Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner uten nett

Du kan lagre dokumentene som ble åpnet nyligst, til datamaskinen din.

Før du slår på tilgang uten nett

Slik slår du på tilgang uten nett

1. Åpne Google Disk.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger og så Innstillinger.
  3. Slå på Uten nett-innstillingen
    1. Hvis du bruker Microsoft Edge, blir du viderekoblet til Chrome Nettmarked for å laste ned utvidelsen Google Dokumenter uten nett.
  4. For å jobbe uten nett, åpne Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner

Tips:

• Du kan slå på tilgang uten nett via innstillingene i Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner. Hvis du slår på tilgang uten nett for Dokumenter, Regneark, Presentasjoner eller Disk, blir det også slått på for resten av disse tjenestene.
  • Alternativt kan du slå på tilgang uten nett ved å åpne et Google-dokument, et Google-regneark eller en Google-presentasjon. Ved siden av filtittelen øverst klikker du på Se statusen for dokumentet Cloud done og så Slå på og så Slå på.
  • Hvis du vil bruke tilgang uten nett for en annen Google-konto, må du sjekke at du er logget på den riktige Chrome- eller Edge-profilen. Finn ut hvordan du bytter Chrome-profil.

Slå av tilgang uten nett

1. Gå til startsiden for Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Klikk på menyen Menyog så Innstillinger.
  3. Slå av Uten nett til høyre.
    • Tips: Hvis du slår av tilgang uten nett for Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner, blir det også slått av for resten av disse tjenestene.

Gjør bestemte filer tilgjengelige uten nett

Hvis du har nok lagringsplass, blir noen av de nyligste filene dine automatisk lagret for bruk uten nett. Slik velger du manuelt hvilke filer som skal lagres for bruk uten nett:

1. Følg trinnene ovenfor for å slå på tilgang uten nett i Google Disk.
  2. Gå til startsiden for Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  3. Klikk på Mer Mer på en fil du vil bruke uten nett.
  4. Klikk på Tilgjengelig uten nett. Et avmerkingssymbol vises nederst i venstre hjørne for å vise at filen er tilgjengelig uten nett.

Tips: Du kan også gjøre spesifikke Google-filer tilgjengelige uten nett ved å åpne et dokument, et regneark eller en presentasjon og klikke på Fil og deretter Gjør tilgjengelig uten nett..

Sjekk om et dokument er klart til bruk uten nett

1. På en datamaskin åpner du en fil i Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Ved siden av filtittelen øverst klikker du på Se statusen for dokumentet Cloud done.

Tips: Hvis dokumentet ikke er klart for redigering uten nett, vises en forklaring.

Løs problemer med å bruke filer uten nett

Hvis du har problemer med Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner uten nett, kan du prøve disse trinnene.

Sjekk nettleseren

• Du kan bruke filer uten nett i Google Chrome- eller Microsoft Edge-nettleseren.
  • Ikke bruk privat surfing eller inkognitomodus.
  • Sørg for at du har installert og slått på Chrome-utvidelsen Google Dokumenter uten nett.
  • Sørg for at nettleseren er oppdatert.

Feilmelding: «Sjekker status for synkronisering for bruk uten nett. Vent litt.»

Feilmelding: «Administratoren din har slått av synkronisering uten nett.»

Du kan ikke bruke Uten nett med denne kontoen. Finn ut hvordan du kontakter administratoren din.

Feilmelding: «En annen bruker har allerede slått på tilgang uten nett på denne datamaskinen.»

Tilgang uten nett kan bare være slått på for én konto per nettleserprofil. Hvis du vil aktivere flere kontoer for tilgang uten nett, må du opprette dem i egne nettleserprofiler. Finn ut hvordan du legger til nye profiler, og slå deretter på tilgang uten nett for én konto i hver profil.

Tilgang uten nett kunne ikke konfigureres

Slå tilgang uten nett av og så på igjen

Slett nettstedsdataene dine

1. Åpne chrome://settings/cookies/detail?site=docs.google.com.
    1. Hvis du bruker Microsoft Edge, åpner du edge://settings/cookies/detail?site=docs.google.com.
  2. Klikk på Fjern alle

TIlgang uten nett er allerede på

Tilgang uten nett er slått på automatisk hvis du bruker ChromeOS, hvis du velger å synkronisere Dokumenter og Disk når du oppretter en Chrome-profil, eller hvis du har installert Disk for datamaskiner på enheten din.

Finn ut hvordan du slår av tilgang uten nett.

Feilmelding: «Kunne ikke synkronisere dokumentet» eller «Problemer med synkronisering»

Trinn 1: Sjekk nettverkstilkoblingen din

Det kan være problemer med nettverkstilkoblingen. Sjekk nettverkstilkoblingen først. Prøv deretter å slå tilgang uten nett av og så på igjen.

1. Åpne Google-dokumentet, -regnearket eller -presentasjonen på datamaskinen din.
  2. Øverst klikker du på Fil og så Gjør tilgjengelig uten nett. Avmerkingssymbolet skal forsvinne.
  3. Øverst klikker du på Fil og så Gjør tilgjengelig uten nett

Hvis feilen er der fortsatt, kan filen være for stor.

Trinn 2: Gjør filen mindre

1. Gjør filen mindre.
    • Tips: Kopiér mindre deler fra det opprinnelige dokumentet til nye dokumenter.
  2. Øverst i de nye, mindre dokumentene klikker du på Fil og så Gjør tilgjengelig uten nett.

Bidra til å forbedre tilgangen uten nett

Ta denne undersøkelsen for å hjelpe oss med å forstå hvordan du opplever Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner uten nett.