Offline aan Google-documenten, -spreadsheets en -presentaties werken

Wilt u geavanceerde Google Workspace-functies voor uw bedrijf?

Probeer Google Workspace vandaag nog.

Als je geen verbinding met internet hebt, kun je nog steeds bestanden maken, bekijken en bewerken in deze programma's:

• Google Documenten
  • Google Spreadsheets
  • Google Presentaties

Recente bestanden offline beschikbaar maken

1. Open de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik op Recente bestanden offline beschikbaar maken.

Specifieke bestanden offline beschikbaar maken

1. Open de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik naast het gewenste bestand op Meer Meer.
  3. Tik op Offline beschikbaar maken om een bestand offline op te slaan.

Bestanden vinden die je voor offline toegang hebt opgeslagen

1. Open de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Offline.
  3. Selecteer het betreffende bestand.