Arbejd offline i Google Docs, Sheets og Slides

Vil du have mere ud af Google Docs på arbejdet eller i skolen? Tilmeld dig en gratis prøveperiode med G Suite.

Hvis du ikke har forbindelse til internettet, kan du stadig oprette, få vist og redigere filer i:

• Google Docs
  • Google Sheets
  • Google Slides

Gør de seneste filer tilgængelige offline

1. Åbn Google Docs, Sheets eller Slides på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Aktivér Gør de seneste filer tilgængelige offline

Gør bestemte filer tilgængelige offline

1. Åbn appen Google DocsSheets eller Slides på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere More ud for filen.
  3. Hvis du vil gemme en fil offline, kan du trykke på Gør tilgængelig offline.

Find filer, du har gemt til offlineadgang

1. Åbn appen Google DocsSheets eller Slides på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Offline
  3. Vælg din fil.