Arbejd offline i Google Docs, Sheets og Slides

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Hvis du ikke har forbindelse til internettet, kan du stadig oprette, få vist og redigere filer i:

• Google Docs
  • Google Sheets
  • Google Slides

Gør de seneste filer tilgængelige offline

1. Åbn appen Google Docs, Sheets eller Slides på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og så Indstillinger.
  3. Tryk på Gør de seneste filer tilgængelige offline.

Gør bestemte filer tilgængelige offline

1. Åbn appen Google DocsSheets eller Slides på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere ud for filen.
  3. Hvis du vil gemme en fil offline, kan du trykke på Gør tilgængelig offline.

Find filer, du har gemt til offlineadgang

1. Åbn appen Google DocsSheets eller Slides på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og så Offline
  3. Vælg din fil.