Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin tiedostojen käyttäminen offline-tilassa

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Jos et ole yhteydessä verkkoon, voit silti luoda, katsoa ja muokata tiedostoja seuraavilla sovelluksilla:

• Google Docs
  • Google Sheets
  • Google Slides

Viimeksi käytettyjen tiedostojen offline-käytön salliminen

1. Avaa Google Docs-, Sheets- tai Slides-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Ota viimeksi käytetyt tiedostot käyttöön offline-tilassa.

Tiettyjen tiedostojen offline-käytön salliminen

1. Avaa Google Docs-, Sheets- tai Slides-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää.
  3. Tallenna tiedosto offline-tilassa napauttamalla Käytettävissä offline-tilassa.

Offline-käyttöä varten tallennettujen tiedostojen hakeminen

1. Avaa Google Docs-, Sheets- tai Slides-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Valikko Valikko  ja sitten Offline
  3. Valitse tiedosto.