Motta og presenter spørsmål fra publikum

Du kan starte direktesendte Spørsmål og svar-økter mens du presenterer i Google Presentasjoner, og du kan når som helst presentere spørsmål for publikum. Seere kan stille spørsmål via alle typer enheter.

Start en Spørsmål og svar-økt

Ta imot spørsmål fra publikum

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner.
  2. Helt øverst, ved siden av Lysbildefremvisning , klikker du på nedoverpilen .
  3. Klikk på Visning for foredragsholder.
  4. Klikk på Publikumsverktøy i det nye vinduet.
    • For å starte en ny økt, klikk på Start en ny økt.
    • For å gjenoppta en nylig økt, klikk på Gjenoppta en nylig økt.
    • For å avslutte Spørsmål og svar klikker du på av/på-bryteren i Spørsmål og svar-vinduet.
      • Tips: Selv om du ikke slår av Spørsmål og svar, lukkes Spørsmål og svar-visningen kort tid etter at du har avsluttet presentasjonen i Google Presentasjoner.

Tips: Hvis du bruker Google via jobb, skole eller en annen organisasjon, kan du velge hvem som kan sende inn spørsmål.

• I «Visning for foredragsholder»-vinduet klikker du på Publikumsverktøy og endrer «Tar imot spørsmål fra».

Vis spørsmål fra publikum

Foredragsholdere kan vise spørsmål fra publikum i presentasjoner:

1. Under «Publikumsverktøy» finner du et spørsmål du vil vise.
  2. Klikk på Presenter.
    • For å bytte spørsmål, finn et annet spørsmål og klikk på Presenter.
    • For å skjule spørsmålet, klikk på Skjul.

Gjennomgå nylige økter

Foredragsholdere kan se spørsmål fra nylige Spørsmål og svar-økter.

1. Åpne en Presentasjoner-fil.
  2. Øverst klikker du på Verktøy og så Spørsmål og svar-logg.
  3. Nylige økter vises til høyre.

Still et spørsmål

Publikumsdeltakere kan stille spørsmål i presentasjoner:

1. Følg linken øverst i presentasjonen.
  2. Klikk på Still et spørsmål, og skriv inn et spørsmål.
    • Publikumsdeltakere kan velge om de vil merke av for «Still spørsmål anonymt».
  3. Klikk på Send.

Stem på spørsmål

Publikumsdeltakere kan stemme frem spørsmål de vil ha svar på:

1. Følg Spørsmål og svar-linken på lysbildet.
  2. Under spørsmålet du vil stemme på, klikker du på Tommel opp Tommel opp eller Tommel ned Tommel ned.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.