Vragen uit het publiek accepteren en presenteren

Je kunt een live Q&A-sessie starten in je Google-presentatie en op elk moment vragen presenteren. Kijkers kunnen vanaf elk apparaat vragen stellen.

Een Q&A-sessie starten

Vragen van het publiek accepteren

1. Presenteer vanaf je iPhone of iPad op een ander scherm.
  2. Tik rechtsboven op Q&A tonen Q&A:
    • Tik op Nieuwe sessie starten als je een nieuwe sessie wilt starten.
    • Tik op Recente sessie voortzetten als je een recente sessie wilt hervatten.
    • Tik rechtsboven op de aan/uit-schakelaar om de Q&A te beëindigen.
      • Tip: Zelfs als je Q&A niet uitzet, wordt de Q&A-weergave gesloten kort nadat je de Google-presentatie hebt beëindigd.

Vragen van het publiek tonen

Presentatoren kunnen vragen uit het publiek weergeven in een presentatie.

1. Tik rechtsboven op Q&A tonen Q&A.
  2. Tik op een vraag die je wilt weergeven:
    • Als je klaar bent met de vraag, tik je op een andere vraag.
    • Als je de vraag wilt verbergen, tik je op het vinkje naast de vraag.

Een vraag stellen

Mensen in het publiek kunnen vragen stellen tijdens een presentatie. Dit werkt zo:

1. Ga naar de link bovenaan de presentatie.
  2. Tik op Een vraag stellen… en typ een vraag.
    • Mensen in het publiek kunnen het vakje aanvinken voor Anoniem vragen.
  3. Tik op Verzenden.

Op vragen stemmen

Ingelogde mensen in het publiek kunnen stemmen op vragen waarop ze graag het antwoord willen weten. Dit werkt zo:

1. Ga naar de link bovenaan de presentatie.
  2. Tik onder de vraag waarop je wilt stemmen op Omhoog stemmen Omhoog stemmen of Omlaag stemmen Omlaag stemmen.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.