Tag imod og præsenter spørgsmål fra publikum

Du kan til enhver tid starte en livesession med spørgsmål/svar i din Google Slides-præsentation og præsentere spørgsmål. Seerne kan stille spørgsmål fra alle slags enheder.

Start en spørgsmål/svar-session

Acceptér spørgsmål fra publikum

1. Åbn en Google Slides-præsentation.
  2. Klik på den nedadvendte pil ud for Diasshow øverst på siden.
  3. Klik på Præsentationstilstand.
  4. I det nye vindue skal du klikke på Publikumsværktøjer.
    • Hvis du vil starte en ny session, skal du klikke på Start ny.
    • Hvis du vil genoptage den seneste session, skal du trykke på Fortsæt seneste.
    • Klik på til/fra-knappen øverst til højre for at afslutte sessionen med spørgsmål/svar.
      • Tip! Selvom du ikke deaktiverer funktionen til spørgsmål/svar, lukkes visningen med spørgsmål og svar, kort efter du har afsluttet din Google Slides-præsentation.

Tip! Hvis du bruger Google gennem dit arbejde, din skole eller andre organisationer, kan du vælge, hvem der kan indsende spørgsmål:

• I vinduet "Præsentationstilstand" skal du klikke på Publikumsværktøjer og ændre "Accepterer spørgsmål fra…"

Vis spørgsmål fra publikum

Præsentationsværter kan vise spørgsmål fra publikum under præsentationen på følgende måde:

1. Find et spørgsmål, du vil vise, under "Publikumsværktøjer".
  2. Klik på Præsenter.
    • Hvis du vil skifte det spørgsmål, der vises, skal du finde et andet spørgsmål og klikke på Præsenter.
    • Klik på Skjul for at skjule spørgsmålet.

Gennemgå seneste sessioner

Præsentationsværter kan se spørgsmål fra de seneste sessioner med spørgsmål/svar på følgende måde:

1. Åbn en Slides-præsentation.
  2. Øverst skal du klikke på Værktøjer efterfulgt af Historik for spørgsmål/svar.
  3. De seneste sessioner vises til højre.

Stil et spørgsmål

Publikum kan stille spørgsmål under en præsentation:

1. Gå til linket øverst i præsentationen.
  2. Klik på Stil et spørgsmål…, og skriv et spørgsmål.
    • Publikum kan vælge at markere afkrydsningsfeltet "Spørg anonymt".
  3. Klik på Send.

Stem på spørgsmål

Publikum kan stemme på de spørgsmål, de gerne vil have besvaret, på følgende måde:

1. Gå til det link til spørgsmål/svar, der vises på diasset.
  2. Under det spørgsmål, du gerne vil stemme på, skal du trykke på Stem op Giv en positiv stemme eller Stem ned Giv en negativ stemme.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.