Soluvälin nimeäminen

Voit pitää soluvälit paremmassa järjestyksessä ja luoda siistimpiä kaavoja nimeämällä soluvälejä Google Sheetsissä.

Voit esimerkiksi antaa soluvälille "A1:B2" kuvailevan nimen budjetti_yhteensä. Näin esimerkkikaava "=SUMMA(A1:B2, D4:E6)" voitaisiin kirjoittaa "=SUMMA(budjetti_yhteensä, neljännes2)."

Välien nimien tarkistaminen

1. Avaa laskentataulukko Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Nimetyt välit. Kaikkien nimettyjen välien luettelo avautuu.
  3. Näet nimetyn välin laskentataulukossa napauttamalla kyseistä väliä.
  4. Voit sulkea valikon napauttamalla Sulje Sulje.

Huom. Et voi lisätä tai muokata nimettyjä Androidilla.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
true
Ohjekeskushaku