Gi navn til et celleområde

Du kan navngi områder i Google Regneark for å få bedre oversikt over dem og lage renere formler.

I stedet for å bruke «A1:B2» til å beskrive et celleområde, kan du for eksempel navngi området «budsjett_totalt». På denne måten kan en formel som «=SUMMER(A1:B2; D4:E6)» skrives som « =SUMMER(budsjett_totalt; kvartal2)».

Se områdenavn

1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen.
  2. Trykk på Mer Mer etterfulgt av Navngitte områder. En liste over de navngitte områdene dine åpnes.
  3. Trykk på et navngitt område for å se det i arket ditt.
  4. Trykk på Lukk Lukk for å lukke menyen.

Merk: Du kan ikke legge til eller endre navngitte områder på Android.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.