Slik bruker du Google Skjemaer

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Med Google Skjemaer kan du opprette skjemaer eller quizer på nettet og sende dem til andre.

Trinn 1: Opprett et nytt skjema eller en ny quiz

1. Åpne en nettleser, for eksempel Safari, på iPhone eller iPad.
  2. Gå til forms.google.com.
  3. Et nytt skjema åpnes automatisk.

Trinn 2: Rediger og formater skjemaet eller quizen

Viktig: Dato- og klokkeslettvelgeren støttes foreløpig ikke for iPhone og iPad.

Du kan legge til, redigere eller formatere tekst, bilder og videoer i skjemaer.

Trinn 3: Send skjemaet til utfylling

Når du er klar, kan du sende skjemaet til andre for å samle inn svar.

Tips: Gå til Google Disk-appen for å finne skjemaer som er opprettet tidligere, eller delt med deg.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.