Google Formulieren gebruiken

Wilt u geavanceerde Google Workspace-functies voor uw bedrijf?

Probeer Google Workspace vandaag nog.

Je kunt Google Formulieren gebruiken om online enquêtes en toetsen te maken en naar andere mensen te sturen.

Stap 1: Een nieuw formulier of een nieuwe quiz maken

1. Open een mobiele webbrowser (bijvoorbeeld Safari) op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar forms.google.com.
  3. Wacht tot er automatisch een nieuw formulier wordt geopend.

Stap 2: Een formulier of quiz bewerken en opmaken

Belangrijk: De datum- en tijdkiezer wordt op dit moment niet ondersteund voor iPhone en iPad.

Je kunt tekst, afbeeldingen of video's toevoegen, bewerken of opmaken in een formulier.

Stap 3: Je formulier versturen en laten invullen

Wanneer je klaar bent, kun je het formulier naar anderen verzenden en de antwoorden verzamelen.

Tip: Als je bestaande formulieren wilt zoeken, ga je naar de Google Drive-app en zoek je formulieren die eerder zijn gemaakt of met je zijn gedeeld.

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.