Google Formulieren gebruiken

Je kunt Google Formulieren gebruiken om online enquêtes en quizzen te maken en naar andere mensen te sturen.

Stap 1: Een nieuw formulier of een nieuwe quiz maken

1. Open een mobiele webbrowser (bijvoorbeeld Chrome) op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar forms.google.com.
  3. Wacht tot er automatisch een nieuw formulier wordt geopend.

Stap 2: Een formulier of quiz bewerken en opmaken

Je kunt tekst, afbeeldingen of video's toevoegen, bewerken of opmaken in een formulier.

Stap 3: Je formulier verzenden en laten invullen

Wanneer je klaar bent, kun je het formulier naar anderen verzenden en de antwoorden verzamelen.