Google Formsin käyttö

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Google Formsin avulla voit luoda kyselyitä ja kysymystehtäviä verkossa sekä lähettää niitä muille.

Vaihe 1: Uuden lomakkeen tai kyselyn lisääminen

1. Siirry osoitteeseen forms.google.com.
  2. Valitse Tyhjä Plus.
  3. Anna lomakkeelle nimi.
Lomakkeen luominen Google Drivesta

Kun luot Google-lomakkeen, se tallennetaan Google Driveen. Voit luoda lomakkeen suoraan Google Drivesta seuraavasti:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Uusi ja sitten Google Forms.
Lomakkeen luominen Google Sheetsissä

Kun luot lomakkeen Google Sheetsissä, vastaukset tallennetaan uuteen taulukkoon. Lue lisää vastausten tallennuspaikoista.

1. Avaa tietokoneella laskentataulukko osoitteessa sheets.google.com.
  2. Klikkaa Työkalut ja sitten Luo uusi lomake .
  3. Laskentataulukkoon avautuu uusi taulukko, ja näet lomakkeesi.

Vaihe 2: Lomakkeen tai kyselyn muokkaaminen ja muotoileminen

Voit lisätä, muokata ja muotoilla lomakkeella olevaa tekstiä, kuvia ja videoita.

Vaihe 3: Lähetä lomake täytettäväksi

Kun olet valmis, voit lähettää lomakkeen muille ja kerätä heidän vastauksensa.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.