Google Formsin käyttö

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Google Formsin avulla voit luoda kyselyitä ja kysymystehtäviä verkossa sekä lähettää niitä muille.

Vaihe 1: Uuden lomakkeen tai kyselyn määrittäminen

1. Avaa Chrome tai muu selain Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry osoitteeseen forms.google.com.
  3. Uusi lomake avautuu näytölle automaattisesti.

Vaihe 2: Lomakkeen tai kyselyn muokkaaminen ja muotoileminen

Voit lisätä, muokata ja muotoilla lomakkeella olevaa tekstiä, kuvia ja videoita.

Vaihe 3: Lomakkeen lähettäminen täytettäväksi

Kun olet valmis, voit lähettää lomakkeen muille ja kerätä heidän vastauksensa.

Vinkki: Löydät aiemmin luodut lomakkeet siirtymällä Google Drive ‑sovellukseen ja hakemalla aiempia tai sinulle jaettuja lomakkeita.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.