Sådan bruger du Google Analyse

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan bruge Google Analyse til at oprette onlineundersøgelser og -tests og sende dem til andre personer.

Trin 1: Opret en ny formular eller test

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne en mobilwebbrowser, f.eks. Safari.
  2. Gå til forms.google.com.
  3. En ny formular åbnes automatisk.

Trin 2: Rediger og formatér en formular eller test

Vigtigt! Dato- og tidsvælger understøttes i øjeblikket ikke på iPhone og iPad.

Du kan tilføje, redigere eller formatere tekst, billeder og videoer i en formular.

Trin 3: Send din formular til de personer, der skal udfylde den

Når du er klar, kan du sende din formular til andre og indsamle deres svar.

Tip! Du kan finde eksisterende formularer ved at gå til Google Drev-appen og finde formularer, der er blevet oprettet tidligere eller delt med dig.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.