Sådan bruger du Google Analyse

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan bruge Google Analyse til at oprette onlineundersøgelser og -tests og sende dem til andre personer.

Trin 1: Opret en ny formular eller test

1. Gå til forms.google.com.
  2. Klik på Tom Plus.
  3. Giv din unavngivne formular et navn.
Opret en formular fra Google Drev

Når du opretter en Google-formular, gemmes den i Google Drev. Sådan opretter du en formular direkte fra Google Drev:

1. Gå til drive.google.com på en computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på Ny og så Google Analyse.
Opret en formular i Google Sheets

Når du opretter en formular i Google Sheets, gemmes svarene i et nyt ark. Få flere oplysninger om, hvor du kan gemme svar.

1. På en computer skal du åbne et regneark på sheets.google.com.
  2. Klik på Værktøjer og så Opret en ny formular .
  3. Et nyt ark vises i dit regneark, og din formular åbnes.

Trin 2: Rediger og formatér en formular eller test

Du kan tilføje, redigere eller formatere tekst, billeder eller videoer i en formular.

Trin 3: Send din formular til de personer, der skal udfylde den

Når du er klar, kan du sende din formular til andre og indsamle deres svar.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.