Sådan bruger du Google Analyse

Vil du have mere ud af Google Docs på arbejdet eller i skolen? Tilmeld dig en gratis prøveperiode på Google Workspace.

Du kan bruge Google Analyse til at oprette onlineundersøgelser og -tests og sende dem til andre.

Trin 1: Opret en ny formular eller test

1. Gå til forms.google.com.
  2. Klik på Tom Plus.
  3. En ny formular åbnes.
Opret en formular fra Google Drev

Når du opretter en Google-formular, gemmes den i Google Drev. Sådan opretter du en formular direkte fra Google Drev:

1. Gå til drive.google.com på en computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på Ny og så Google Analyse.
Opret en formular i Google Sheets

Når du opretter en formular i Google Sheets, gemmes svarene i et nyt ark. Få flere oplysninger om, hvor du kan gemme svar.

1. På en computer skal du åbne et regneark på sheets.google.com.
  2. Klik på Indsætog såFormular.
  3. Et nyt ark vises i dit regneark, og din formular åbnes.

Trin 2: Rediger og formater en formular eller test

Du kan tilføje, redigere eller formatere tekst, billeder eller videoer i en formular.

Trin 3: Send din formular til de personer, der skal udfylde den

Når du er klar, kan du sende din formular til andre og indsamle deres svar.