Så här använder du Google Formulär

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Du kan använda Google Formulär för att skapa onlineundersökningar och quiz och skicka dem till andra.

Steg 1: Konfigurera ett nytt formulär eller quiz

1. Öppna en mobil webbläsare, t.ex. Safari, på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna forms.google.com.
  3. Ett nytt formulär öppnas automatiskt.

Steg 2: Redigera och formatera ett formulär eller quiz

Viktigt! Datum- och tidsväljare stöds för närvarande inte på iPhone och iPad.

Du kan lägga till, redigera eller formatera text, bilder eller videor i ett formulär.

Steg 3: Skicka formuläret så att andra kan fylla i det

När du är redo kan du skicka formuläret till andra och samla in deras svar.

Tips! Om du vill hitta befintliga formulär öppnar du Google Drive-appen och letar upp formulär som har skapats tidigare eller delats med dig.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.