Søk og bruk søk og erstatt

Du kan søke etter og erstatte ord i dokumenter, regneark og presentasjoner med Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner. Du kan også søke i en fil ved å bruke hurtigtasten Ctrl + f (⌘ + f på Mac).

Bruk søk og erstatt i et dokument

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer 더보기 etterfulgt av Søk og erstatt.
  3. Skriv inn ordet du vil søke etter.
  4. Trykk på Søk.
  5. Bruk pilene øverst på skjermen for å se og bla gjennom forekomstene av ordet.
  6. Trykk på Erstatt med for å erstatte ordet.
    • Trykk på Erstatt for å erstatte et enkelt ord.
    • Trykk på Alle for å erstatte alle forekomstene av ordet.
  7. Trykk på Lukk Lukk for å gå tilbake til dokumentet.

Bruk søk og erstatt i et regneark

1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer 더보기 etterfulgt av Søk og erstatt.
  3. Skriv inn ordet du vil søke etter.
  4. Trykk på Søk.
  5. Trykk på pilene øverst til høyre for å se alle forekomstene av ordet.
  6. Trykk på Erstatt med for å erstatte ordet.
    • Trykk på Erstatt for å erstatte et enkelt ord.
    • Trykk på Alle for å erstatte alle forekomstene av ordet.
  7. Trykk på Lukk Lukk for å gå tilbake til regnearket.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.