Søk og bruk søk og erstatt

Du kan søke etter og erstatte ord i dokumenter, regneark og presentasjoner med Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner. Du kan også søke i en fil ved å bruke hurtigtasten Ctrl + f (⌘ + f på Mac).

Bruk søk og erstatt i et dokument

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer etterfulgt av Søk og erstatt.
  3. Skriv inn ordet du vil søke etter.
  4. Trykk på Søk Søk.
  5. Trykk på pilene øverst til høyre for å se alle forekomstene av ordet.
    • Erstatt enkeltforekomster av et ord: Trykk på Mer Mer etterfulgt av Erstatt. Skriv deretter inn erstatningen og trykk på Erstatt.
    • Erstatt alle forekomstene av et ord: Trykk på Mer Mer etterfulgt av Erstatt alle. Skriv deretter inn det nye ordet og trykk på Erstatt alle.
  6. Trykk på Ferdig Ferdig for å gå tilbake til dokumentet.

Bruk søk og erstatt i et regneark

1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer etterfulgt av Søk og erstatt.
  3. Skriv inn ordet du vil søke etter.
  4. Trykk på Søk Søk.
  5. Trykk på pilene øverst til høyre for å se alle forekomstene av ordet.
  6. Trykk på Erstatt med for å erstatte ordet.
  7. Skriv inn det nye ordet og trykk på Erstatt eller Erstatt alle.
  8. Trykk på Ferdig Ferdig for å gå tilbake til regnearket.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.