Söka och använda Sök och ersätt

Du kan söka efter och ersätta ord i ett dokument, ett kalkylblad eller en presentation med Google Dokument, Kalkylark och Presentationer. Du kan också söka i en fil med kortkommandot Ctrl + f (⌘ + f på en Mac).

Använda sök och ersätt i ett dokument

1. Öppna ett dokument i appen Google Dokument på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer 더보기 följt av Sök och ersätt.
  3. Skriv ordet du vill söka efter.
  4. Tryck på Sök.
  5. Använd pilarna högst upp på skärmen för att visa och bläddra mellan förekomster av ordet.
  6. Tryck på Ersätt med om du vill ersätta ordet.
    • Tryck på Ersätt om du vill ersätta ett enda ord.
    • Tryck på Alla om du vill ersätta alla förekomster av ordet.
  7. Tryck på Stäng Stäng för att återgå till dokumentet.

Använda Sök och ersätt i ett kalkylark

1. Öppna ett kalkylark i appen Google Kalkylark på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer 더보기 följt av Sök och ersätt.
  3. Skriv ordet du vill söka efter.
  4. Tryck på Sök.
  5. Tryck på pilarna uppe till höger för att visa alla förekomster av ordet.
  6. Tryck på Ersätt med om du vill ersätta ordet.
    • Tryck på Ersätt om du vill ersätta ett enda ord.
    • Tryck på Alla om du vill ersätta alla förekomster av ordet.
  7. Tryck på Stäng Stäng för att återgå till kalkylarket.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.