Hakeminen ja Etsi ja korvaa ‑toiminnon käyttäminen

Voit etsiä ja korvata sanoja dokumenteissa, laskentataulukoissa tai esityksissä Google Docsissa, Sheetsissä ja Slidesissa. Voit hakea tiedostosta myös pikanäppäimellä Ctrl + f (Mac: ⌘ + f).

Etsi ja korvaa ‑toiminnon käyttäminen dokumentissa

1. Avaa dokumentti Android-puhelimen tai ‑tabletin Google Docs ‑sovelluksella.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Etsi ja korvaa.
  3. Kirjoita haettava sana.
  4. Valitse Haku Hae.
  5. Voit nähdä sanan jokaisen käyttökerran napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevia nuolia.
    • Yksittäisen sanan korvaaminen: Valitse Lisää Lisää ja sitten Korvaa. Kirjoita korvaava teksti ja napauta sitten Korvaa.
    • Korvaa sanan jokainen käyttökerta: Valitse Lisää Lisää ja sitten Korvaa kaikki. Kirjoita korvaava teksti ja napauta sitten Korvaa kaikki.
  6. Voit palata dokumenttiin napauttamalla Valmis Valmis.

Etsi ja korvaa ‑toiminnon käyttäminen laskentataulukossa

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla laskentataulukko Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Etsi ja korvaa.
  3. Kirjoita haettava sana.
  4. Valitse Haku Hae.
  5. Voit nähdä sanan jokaisen käyttökerran napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevia nuolia.
  6. Korvaa sana valitsemalla Korvaa tekstillä.
  7. Kirjoita korvaava teksti ja napauta Korvaa tai Korvaa kaikki.
  8. Voit palata laskentataulukkoon napauttamalla Valmis Valmis.