Find og brug Søg og erstat

Du kan søge efter og erstatte ord i et dokument, et regneark eller en præsentation med Google Docs, Sheets og Slides. Du kan også søge i en fil ved hjælp af tastaturgenvejen Ctrl+f (⌘+f på en Mac).

Brug Find og erstat i et dokument

1. Åbn et dokument i appen Google Docs på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og så Find og erstat.
  3. Angiv det ord, du vil finde.
  4. Tryk på Søg Søg.
  5. Hvis du vil se alle forekomster af ordet, skal du trykke på pilene øverst til højre.
    • Erstat et enkelt ord: Tryk på Mere Mere og så Erstat. Angiv derefter det ord, det skal erstattes med, og tryk på Erstat.
    • Erstat et ord, hver gang det bruges: Tryk på Mere Mere og så Erstat alle. Angiv derefter det ord, det skal erstattes med, og tryk på Erstat alle.
  6. Du kan vende tilbage til dokumentet ved at trykke på Udfør Udfør.

Brug Find og erstat i et regneark

1. Åbn et regneark i appen Google Sheets på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og så Find og erstat.
  3. Angiv det ord, du vil finde.
  4. Tryk på Søg Søg.
  5. Hvis du vil se alle forekomster af ordet, skal du trykke på pilene øverst til højre.
  6. Hvis du vil erstatte ordet, skal du trykke på Erstat med.
  7. Angiv det ord, det skal erstattes med, og tryk på Erstat eller Erstat alle.
  8. Du kan vende tilbage til regnearket ved at trykke på Udfør Udfør.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.