Kan ikke redigere en fil

Hvis du ikke kan redigere en fil, er der et par mulige årsager:

• Ejeren af filen har ikke givet dig tilladelse til at se filen.
  • Du er logget ind på en anden Google-konto.
  • En anden bruger med redigeringsadgang har fjernet din tilladelse til at redigere.

Du kan kun anmode om redigeringsadgang fra en computer, men du kan se, hvilket adgangsniveau du allerede har, på din telefon eller tablet.

Tjek dit adgangsniveau på din Android-enhed

Du kan kun anmode om redigeringsadgang fra en computer, men du kan se, hvilket adgangsniveau du allerede har, på din telefon eller tablet.

1. Åbn en fil i appen Docs, Sheets eller Slides.
  2. Under filens titel skal du se efter "Kun visning" eller "Kun kommentering".

Hvis du ser "Kun visning" eller "Kun kommentering", skal du åbne filen på en computer for at anmode om redigeringsadgang.

Download apps for at redigere en fil

Hvis du vil redigere en fil på din telefon eller tablet, skal du downloade og logge ind på følgende apps:

Få yderligere hjælp

Hvis disse muligheder ikke hjalp, kan du se nogle svar i Google Drev-forummet.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.