Det går inte att öppna en fil eller mapp från Google

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker:

• Du inte har behörighet att öppna filen.
  • Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång.
  • Du har inte rätt app installerad på din telefon.
Få behörighet att öppna en fil
  1. Öppna filen.
  2. Sidan Begär åtkomst öppnas.
  3. Tryck på Skicka Skicka.
  4. Ägaren av filen får ett e-postmeddelande med din begäran. Du får ett e-postmeddelande om begäran godkänns.

Tips! Om du behöver åtkomst direkt kontaktar du filägaren och ber honom eller henne att ge dig åtkomst.

Ladda ned apparna
Du måste ladda ned apparna för Google Drive, Dokument, Kalkylark och Presentationer om du vill öppna eller redigera filer.

Testa med ett annat Google-konto

Om du har fler än ett Google-konto kontrollerar du om du kan få åtkomst till filen med ett annat konto.

Så här loggar du in på ett annat konto:

1. Öppna appen Google Drive, Dokument, Kalkylark eller Presentationer på en Android-enhet.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster.
  3. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil bredvid din e-postadress.
  4. Tryck på Lägg till konto.

Få mer hjälp

Om det fortfarande inte går att öppna filen eller mappen läser du svaren i forumet för Google Drive.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret