Jeg kan ikke åpne en Google-fil eller -mappe

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Hvis du ikke får åpnet en fil, kan noe av dette være problemet:

• Eieren av filen har ikke gitt deg tillatelse til å se filen.
  • Du er logget på en annen Google-konto.
  • Noen har fjernet tilgangen din til filen.

Få tillatelse til å åpne en fil

1. Åpne filen.
  2. Klikk på Be om tilgang på «Du trenger tillatelse»-siden.
  3. Eieren av filen får en e-post med forespørselen din. Når eieren har godkjent forespørselen, får du en e-post om det.

Tips: Hvis du trenger tilgang omgående, må du ta direkte kontakt med eieren av filen og be om tilgang.

Prøv en annen Google-konto

Hvis du har flere Google-kontoer, kan du se om du har tilgang til filen med en annen konto.

Slik bytter du til en annen konto:

1. Åpne filen.
  2. Klikk på Bytt konto på «Du trenger tillatelse»-siden.
  3. Logg på med en annen Google-konto og prøv å åpne filen.

Få mer hjelp

Hvis du fortsatt ikke får åpnet filen eller mappen, kan du ta en titt på svarene i Google Disk-forumet.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.