Google-tiedosto tai ‑kansio ei avaudu

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Jos tiedosto ei avaudu, ongelma voi johtua eri syistä:

• Tiedoston omistaja ei ole antanut sinulle pääsyä tiedostoon.
  • Olet kirjautunut eri Google-tilille.
  • Joku on poistanut pääsyoikeutesi tiedostoon.

Pyydä lupaa tiedoston avaamiseen

1. Avaa tiedosto.
  2. Klikkaa Tarvitset luvan ‑sivulta Pyydä käyttöoikeutta.
  3. Tiedoston omistaja saa hyväksyntäpyynnöstä sähköpostiviestin. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, kun pyyntösi hyväksytään.

Vinkki: Jos tarvitset pääsyn välittömästi, ota yhteys tiedoston omistajaan ja pyydä häntä antamaan sinulle pääsy.

Eri Google-tilin kokeileminen

Jos sinulla on useampi kuin yksi Google-tili, tarkista, pääsetkö tiedostoon toisella tilillä.

Voit vaihtaa toiseen tiliin seuraavasti:

1. Avaa tiedosto.
  2. Klikkaa "Tarvitset luvan" ‑sivulta Vaihda tiliä.
  3. Kirjaudu eri Google-tilille ja kokeile, voitko avata tiedoston.

Lisäohjeita

Jos tiedoston tai kansion avaaminen ei vieläkään onnistu, tutustu Google Drive ‑keskusteluryhmän vastauksiin.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.