Jeg kan ikke åbne en Google-fil eller -mappe

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Hvis du ikke kan åbne en fil, er der et par mulige årsager:

• Du ikke har tilladelse til at åbne filen.
  • Du er logget ind på en Google-konto, der ikke har adgang.
  • Den rigtige app er ikke installeret på din telefon.
Få tilladelse til at åbne en fil
  1. Åbn filen.
  2. Siden "Anmod om adgang" åbnes.
  3. Tryk på Send Send.
  4. Ejeren af filen får en mail med din anmodning. Hvis ejeren godkender anmodningen, får du en mail.

Tip! Hvis du har brug for adgang med det samme, skal du kontakte ejeren af filen og bede vedkommende om at give dig adgang.

Download applikationerne
Hvis du vil åbne og redigere filer, skal du downloade applikationerne Drev, Docs, Sheets og Slides.

Prøv en anden Google-konto

Hvis du har mere end én Google-konto, skal du tjekke, om du har adgang til filen med en anden konto.

Sådan logger du ind på en anden konto:

1. Åbn appen Google Drev, Docs, Sheets eller Slides på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på pil ned Nedadvendt pil ud for din mailadresse.
  4. Tryk på Tilføj konto.

Få yderligere hjælp

Hvis du stadig ikke kan åbne en fil eller mappe, kan du se svarene i Google Drev-forummet.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.