Kan ikke åbne en Google-fil eller -mappe

Hvis du ikke kan åbne en fil, kan der være forskellige ting galt:

• Ejeren af filen har ikke givet dig tilladelse til at se filen.
  • Du er logget ind på en anden Google-konto.
  • Din adgang kan blive afvist, fordi nogen har fjernet din tilladelse til at se filen.

Få tilladelse til at åbne en fil

1. Åbn filen.
  2. På siden "Du skal have tilladelse" skal du klikke på Anmod om adgang.
  3. Ejeren af filen vil modtage en mail med anmodning om godkendelse. Når denne har godkendt din anmodning, får du en mail.

Hvis du har brug for adgang med det samme

Kontakt ejeren af filen, og bed vedkommende om at give dig adgang.

Prøv en anden Google-konto

Hvis du har mere end én Google-konto, skal du se, om du har adgang til filen med en anden konto.

Sådan skifter du til en anden konto:

1. Åbn filen.
  2. På siden "Du skal have tilladelse" skal du klikke på Skift konto.
  3. Log ind med en anden Google-konto, og se, om du kan åbne filen.

Få yderligere hjælp

Hvis du stadig ikke kan åbne en fil eller en mappe, kan du se svarene i Google Drev-forummet.