Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Een Google-bestand of -map kan niet worden geopend

Wilt u geavanceerde Google Workspace-functies voor uw bedrijf?

Probeer Google Workspace vandaag nog.

In de apps

1. Open de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu Menu.
  3. Tik op je e-mailadres.
  4. Kies het account dat je wilt gebruiken.

In een browser, zoals Chrome

1. Ga op je iPhone of iPad naar myaccount.google.com.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op je profielfoto of naam.
  3. Tik op Uitloggen of Accounts beheren en vervolgens op Uitloggen.
  4. Log in met het account dat je wilt gebruiken.
  5. Open het bestand in Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties.

Meer hulp

Als je een bestand of map nog steeds niet kunt openen, bekijk je de antwoorden op het forum van Google Drive.