Använda en punktskriftsskärm med Google Dokument, Kalkylark, Presentationer och Teckningar

Du kan använda en punktskriftsskärm för att läsa och redigera filer i Google Dokument, Kalkylark, Presentationer och Teckningar.

I apparna Dokument och Presentationer för Android kan du använda en enhet för punktskrift för att läsa upp och mata in text. Du behöver inte ändra några inställningar för att kunna använda enheten för punktskrift.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.