Arbejd med Office-filer

Du kan redigere, downloade og konvertere Microsoft® Office-filer i Google Docs, Sheets og Slides.

Hvis du vil redigere en Office-fil, kan du enten:

• Redigere filen ved hjælp af Office-kompatibilitetstilstand (OCM, Office Compatibility Mode)
  • Redigere filen direkte i Google Docs, Sheets eller Slides.

Rediger Office-filer

Rediger en Office-fil direkte i Docs, Sheets eller Slides

Hvis du vil samarbejde om en fil med andre i realtid, kan du redigere en Office-fil direkte i Google Docs, Sheets eller Slides.

Rediger en Office-fil direkte

Dobbeltklik på Office-filen i Google Drev. Dette åbner din fil i Google Docs, Sheets eller Slides.

Tips!

• Adgangskodebeskyttede filer åbnes i læseren.
  • Google Docs, Sheets og Slides understøtter ikke adgangskodebeskyttede filer.

Funktioner, der ikke understøttes

Følgende funktioner understøttes ikke, når du redigerer med Docs, Sheets eller Slides:

• Du kan se en forhåndsvisning af adgangskodebeskyttede filer i Google Drev, men de kan ikke konverteres til Google Docs, Sheets eller Slides. Adgangskodebeskyttede Office-filer, der åbnes i Drev, forhåndsvises.
  • Makroer (du kan implementere din makro i Apps Script).
  • Indlejrede diagrammer og videoer i Word- og PowerPoint-filer konverteres til billeder.
  • Tilknyttede regneark i Excel-filer.
  • Når du overfører beskyttede projektmapper og regneark fra Excel til Google Sheets, bliver dine låste og skjulte celler synlige og redigerbare i Google Sheets.
  • SmartArt-billeder konverteres til Google-tegninger.

Rediger filer ved hjælp af Office-kompatibilitetstilstand (OCM, Office Compatibility Mode)

Du kan åbne og redigere Office-filer ved hjælp af Office-kompatibilitetstilstand. Med Office-kompatibilitetstilstand kan du åbne og redigere Office-filer i Drev, på startskærmene i Docs, Sheet og Slides, samt i apps og Gmail.

Bruge Office-kompatibilitetstilstand med Google Docs, Sheets og Slides

Du kan kun bruge Office-kompatibilitetstilstand med en Chrome-browser på din computer.

1. Åbn et vindue i Chrome-browseren.
  2. Installer Chrome-udvidelsen til redigering af Office-filer i Docs, Sheets og Slides.
  3. Åbn en Office-fil, og begynd at redigere.

Sådan tjekker du, at du kan redigere Office-filer:

1. Åbn en Office-fil.
  2. Klik på menuen Filer.
  3. Hvis du kan se "Office-kompatibilitetstilstand" i menuen, kan du redigere filen eller gemme den i Google Docs, Sheets eller Slides.

Tip! Hvis du vil redigere Office-filer på en Chromebook, kan du læse vejledningen i Hjælp til Chromebook.

Download Office-filer

Sådan downloader du Office-filer ved hjælp af Office-kompatibilitetstilstand:

1. Åbn et vindue i Chrome-browseren.
  2. Åbn en Office-fil.
  3. Klik på Download øverst til højre.

Kompatible filtyper

Åbn en sektion nedenfor for at se:

Filtyper, du kan åbne med Office-kompatibilitetstilstand

Følgende filtyper kan åbnes med Office-kompatibilitetstilstand (OCM, Office Compatibility Mode):

• Dokumenter: .doc (hvis den er nyere end Microsoft® Office 95), .docx
  • Regneark: .xls (hvis den er nyere end Microsoft® Office 95), .xlsx, .xlt, .xlsm, .xltm, .xlam
  • Præsentationer: .ppt (hvis den er nyere end Microsoft® Office 95), .pptx
Filtyper, du kan konvertere til Docs, Sheets eller Slides

Følgende filtyper kan konverteres til Google Docs, Sheets og Slides:

• Dokumenter: .doc (hvis den er nyere end Microsoft® Office 95), .docx, .docm .dot, .dotx, .dotm, .html, almindelig tekstfil (.txt), .rtf, .odt
  • Regneark: .xls (hvis den er nyere end Microsoft® Office 95), .xlsx, .xlsm, .xlt, .xltx, .xltm .ods, .csv, .tsv, .txt, .tab
  • Præsentationer: .ppt (hvis den er nyere end Microsoft® Office 95), .pptx, .pptm, .pps, .ppsx, .ppsm, .pot, .potx, .potm, .odp
  • Tegninger: .wmf, .emf
  • OCR: .jpg, .gif, .png, .pdf
Filtyper, du kan downloade eller gemme i et Office-format

Følgende Office-filtyper, der kan gemmes i et Office-format igen:

• Dokumenter: .docx
  • Regneark: .xlsx
  • Præsentationer: .pptx
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.