Foreslå endringer i Google Dokumenter

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan foreslå endringer i et dokument uten å endre den opprinnelige teksten. Hvis eieren godkjenner forslagene dine, erstattes den opprinnelige teksten.

Foreslå endringer i en fil

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter på en datamaskin.
    • Velg teksten du vil endre. En knapp vises i høyremargen. Klikk på Foreslå endringer add suggestion.
    • Hvis du ikke ser Forslag add suggestion på verktøyraden, kan du velge et alternativ:
      • Klikk på Redigering edit øverst til høyre.
      • Velg Forslag add suggestion fra rullegardinmenyen.
      • Klikk på Be om redigeringstilgang.
      • Be fileieren om å dele dokumentet med deg og gi deg kommentar- eller redigeringstilgang.
  2. Rediger dokumentet
    • Du kan se endringen din i en ny farge. Alt du sletter, blir streket over.
    • Hvis du vil legge til flere detaljer, kan du klikke på forslaget ditt og skrive inn en kommentar. Klikk deretter på Svar.
  3. Eieren av filen får en e-post med forespørselen din og kan bestemme om endringene dine skal beholdes.

Finn ut hvordan du legger til kommentarer i Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner.

Godta eller avvis forslag

Godta forslag enkeltvis

1. Åpne et dokument på docs.google.com på en datamaskin.
  2. Velg en kommentar.
  3. Klikk på Godta eller Avvis .

Klikk på Kommentarer øverst til høyre for å se alle endringene.

Godta eller avvis alle forslag

1. Åpne et dokument på docs.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Verktøy etterfulgt av Gå gjennom de foreslåtte endringene.
  3. En boks vises øverst til høyre.
  4. Hvis du vil se hvordan dokumentet ser ut med eller uten endringene, kan du klikke på nedoverpilen Nedoverpil og velge et alternativ.
  5. Klikk på Godta alle eller Avvis alle.

Administrer forslagene dine

La andre foreslå endringer

Folk kan foreslå endringer når du gir dem tillatelse til å kommentere eller redigere dokumentet ditt.

FInn ut hvordan du deler filen.

Importér et dokument med sporede endringer

Når du konverterer filer mellom Google Dokumenter-apper og Microsoft Office:

• Eventuelle sporede endringer i Microsoft Office blir forslag i Google Dokumenter-apper.
  • Eventuelle forslag i Google Dokumenter-apper blir sporede endringer i Microsoft Office.