Foreslå redigeringer i Google Docs

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan foreslå ændringer til et dokument uden at ændre den oprindelige tekst. Hvis ejeren godkender dine forslag, erstatter de den oprindelige tekst.

Foreslå ændringer af en fil

1. Åbn et dokument i Google Docs.
  2. Tryk på Mere 더보기.
  3. Aktivér Foreslå ændringer.
  4. Kom med et forslag. Tryk på Udfør, når du er færdig.

Acceptér eller afvis forslag

1. Åbn et dokument i appen Google Docs på din iPhone eller iPad.
  2. Hvis du vil se forslag, skal du trykke på den fremhævede tekst Vis kommentar.
  3. Tryk på Acceptér eller Afvis.

Administrer dine forslag

Lad andre foreslå ændringer

Andre kan foreslå ændringer, når du giver dem tilladelse til at kommentere eller redigere dit dokument.

Få flere oplysninger om, hvordan du deler din fil.

Importér et dokument med sporede ændringer

Når du konverterer filer mellem Google Docs-editorer og Microsoft Office:

• Alle registrerede ændringer i Microsoft Office bliver forslag i Google Docs-editorer.
  • Alle forslag i Google Docs-editorer bliver registrerede ændringer i Microsoft Office.

Relaterede artikler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.