Foreslå redigeringer i Google Docs

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan foreslå ændringer til et dokument uden at ændre den oprindelige tekst. Hvis ejeren godkender dine forslag, erstatter de den oprindelige tekst.

Foreslå ændringer af en fil

1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
    • Vælg den tekst, du vil ændre. Der vises en knap i højre margen. Klik på Foreslå redigeringer add suggestion.
    • Hvis du ikke kan finde Forslag add suggestion i værktøjslinjen, kan du vælge en mulighed:
      • Klik på Redigering edit øverst til højre.
      • Vælg Forslag add suggestion i rullemenuen.
      • Klik på Anmod om redigeringsadgang.
      • Bed ejeren af filen om at dele dokumentet med dig og give dig kommentar- eller redigeringsadgang.
  2. Rediger dokumentet.
    • Din ændring har en ny farve. Alt, hvad du sletter, vil blive krydset ud.
    • Hvis du vil tilføje flere detaljer, skal du klikke på dit forslag og skrive en kommentar. Klik derefter på Svar.
  3. Ejeren af filen får en mail med dine forslag og kan beslutte, om vedkommende vil beholde dem.

Få flere oplysninger om, hvordan du føjer en kommentar til Google Docs, Sheets eller Slides.

Acceptér eller afvis forslag

Acceptér forslag ét ad gangen

1. På din computer skal du åbne et dokument på docs.google.com.
  2. Vælg en kommentar.
  3. Klik på Acceptér  ​ eller Afvis .

Hvis du vil se alle redigeringer, skal du klikke på Kommentarer øverst til højre.

Acceptér eller afvis alle forslag

1. På din computer skal du åbne et dokument på docs.google.com.
  2. Klik på Værktøjer og så Gennemgå foreslåede ændringer.
  3. Der vises et felt øverst til højre.
  4. Hvis du vil se et eksempel på, hvordan dit dokument vil se ud med eller uden ændringerne, skal du klikke på pil ned Nedadvendt pil og vælge en mulighed.
  5. Klik på Acceptér alle eller Afvis alle.

Administrer dine forslag

Lad andre foreslå ændringer

Andre kan foreslå ændringer, når du giver dem tilladelse til at kommentere eller redigere dit dokument.

Få flere oplysninger om, hvordan du deler din fil.

Importér et dokument med sporede ændringer

Når du konverterer filer mellem Google Docs-editorer og Microsoft Office:

• Alle registrerede ændringer i Microsoft Office bliver forslag i Google Docs-editorer.
  • Alle forslag i Google Docs-editorer bliver registrerede ændringer i Microsoft Office.