Foreslå endringer i Google Dokumenter

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan foreslå endringer i et dokument uten å endre den opprinnelige teksten. Hvis eieren godkjenner forslagene dine, erstattes den opprinnelige teksten.

Foreslå endringer i en fil

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen.
  2. Trykk på Mer 더보기.
  3. Slå på Foreslå endringer.
  4. Kom med et forslag. Trykk på Ferdig Ferdig når du er ferdig.

Godta eller avvis forslag

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen på iPhone eller iPad.
  2. Du kan se forslag ved å trykke på den fremhevede teksten Se kommentaren.
  3. Trykk på Godta eller Avvis.

Administrer forslagene dine

La andre foreslå endringer

Folk kan foreslå endringer når du gir dem tillatelse til å kommentere eller redigere dokumentet ditt.

FInn ut hvordan du deler filen.

Importér et dokument med sporede endringer

Når du konverterer filer mellom Google Dokumenter-apper og Microsoft Office:

• Eventuelle sporede endringer i Microsoft Office blir forslag i Google Dokumenter-apper.
  • Eventuelle forslag i Google Dokumenter-apper blir sporede endringer i Microsoft Office.

Relaterte artikler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.