Föreslå ändringar i Google Dokument

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Du kan föreslå ändringar i ett dokument utan att ändra texten. Om ägaren godkänner förslagen ersätter de det som stod där innan.

Suggest changes to a file

1. Open a document in the Google Docs app.
  2. Tap More 더보기.
  3. Turn on Suggest changes.
  4. Make a suggestion. When you are finished, tap Done Klar.

Accept or reject suggestions

1. On your Android phone or tablet, open a document in the Google Docs app.
  2. To see suggestions, find the highlighted text and tap Suggestion .
  3. Tap Accept or Reject.

Hantera dina förslag

Låta andra föreslå ändringar

Andra kan föreslå ändringar när du ger dem kommentars- eller redigeringsbehörighet till dokumentet.

Läs mer om hur du delar en fil.

Importera ett dokument med spårade ändringar

Detta händer när du konverterar filer mellan Googles dokumentredigerare och Microsoft Office:

• Alla spårade ändringar i Microsoft Office blir förslag i Googles dokumentredigerare.
  • Alla förslag i Googles dokumentredigerare blir spårade ändringar i Microsoft Office.