Foreslå endringer i Google Dokumenter

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan foreslå endringer i et dokument uten å endre den opprinnelige teksten. Hvis eieren godkjenner forslagene dine, erstattes den opprinnelige teksten.

Foreslå endringer i en fil

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen.
  2. Trykk på Mer 더보기.
  3. Slå på Foreslå endringer.
  4. Kom med et forslag. Trykk på Ferdig Ferdig når du er ferdig.

Godta eller avvis forslag

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen på Android-enheten din.
  2. Du kan se forslagene ved å finne teksten som er fremhevet, og trykke på Forslag .
  3. Trykk på Godta eller Avvis.

Administrer forslagene dine

La andre foreslå endringer

Folk kan foreslå endringer når du gir dem tillatelse til å kommentere eller redigere dokumentet ditt.

FInn ut hvordan du deler filen.

Importér et dokument med sporede endringer

Når du konverterer filer mellom Google Dokumenter-apper og Microsoft Office:

• Eventuelle sporede endringer i Microsoft Office blir forslag i Google Dokumenter-apper.
  • Eventuelle forslag i Google Dokumenter-apper blir sporede endringer i Microsoft Office.