Find og ret fejl, mens du redigerer Google Docs, Sheets og Slides

Hvis du får vist "Der opstod en fejl", som forhindrer dig i at foretage ændringer i Docs, Slides eller Sheets, kan du foretage fejlfinding af problemet. Hvis det er vigtigt, at du hurtigt får adgang til en fil og fortsætter dit arbejde, kan du følge denne vejledning for at genoptage din arbejdsgang.

Hvis dit dokument ikke åbnes, kan du muligvis se disse meddelelser :

• "Der opstod en fejl. Prøv at genindlæse denne side, eller vend tilbage til den om et par minutter".
  • "Der opstod en serverfejl. Tryk på Genindlæs i din browser."

Hvis du får disse meddelelser, skal du genindlæse siden efter 5 minutter.

Trin til fejlfinding

Deaktiver udvidelser
Visse udvidelser i din browser kan forstyrre Docs, Slides eller Sheets. Brug en privat browser til at logge ind på din Google-konto og åbne din fil. Du kan deaktivere udvidelser én ad gangen for at identificere, hvad der påvirker redigeringsværktøjet.
Tip! Hvis du bruger en anden browser, kan du også deaktivere udvidelser i Safari, Firefox og Microsoft Edge.
Ryd browserdata
Du kan rydde dine browserdata, cookies og cachelagrede filer. Se, hvordan du rydder cache og cookies i Chrome. Når du har ryddet browserdata, skal du muligvis logge ind på din konto igen.
Tip! Hvis du bruger en anden browser, kan du også rydde din cache og dine cookies på Safari, Firefox og Microsoft Edge.
Vent fem minutter, og genindlæs
Nogle gange ser du en fejlmeddelelse, og fejlen løser sig selv. Vent i fem minutter, og genindlæs siden.
Se, om du kan forbedre din internetforbindelse
Hvis din internetforbindelse er dårlig, kan du prøve at gå hen til et sted, hvor internetforbindelsen er mere stabil. Du kan også prøve at bruge en kabelforbindelse, når det er muligt.
Opdater din forældede software eller enhed
Hvis du bruger en ældre computer eller browser, overholder den muligvis ikke systemkravene til Docs, Slides eller Sheets. Du kan også prøve at åbne den samme fil på en anden enhed. Hvis du kan åbne det samme dokument på en anden computer, er problemet muligvis specifikt for din enhed. Du kan opdatere din browser til den nyeste version.
Browseren gemmer dine åbne faner samt vinduer og åbner dem automatisk igen efter en genstart. Dine inkognitovinduer genåbnes ikke, når Chrome genstarter.
Prøv en anden browser
Hvis du ofte får fejlmeddelelser, når du bruger din almindelige browser, kan du prøve en anden browser.
Del redigeringsadgang med andre konti
Du kan dele redigeringsadgangen til din fil med en anden konto og redigere filen ved hjælp af en anden konto. Du kan dele filen i Google Drev uden at åbne den.

Genoptag dit arbejde

Opret en kopi af din fil i Drev
Vigtigt! Nogle funktioner, f.eks. revisionshistorik, går tabt i den kopierede fil.
  1. Åbn Google Drev på din computer.
  2. Højreklik på filen.
  3. Klik på Lav en kopi.
Tip! Der kan gå et par sekunder, før din kopierede fil vises på den samme placering som din oprindelige fil.
Download og upload en fil
Vigtigt! Nogle funktioner, f.eks. revisionshistorik, går tabt i den downloadede fil.
Download en fil
  1. Åbn Google Drev på din computer.
  2. Højreklik på filen.
  3. Klik på Download.
    • Hvis du har installeret understøttet software, kan du også downloade filen og arbejde lokalt.
Upload en fil
  1. Åbn Google Drev på din computer.
  2. Klik på Ny.
  3. Klik på Filupload.
  4. Upload filen.
Importér din fils data fra et nyt regneark (kun Google Sheets)
Vigtigt! Formularer fra det oprindelige regneark importeres ikke til dit nye regneark, når du har brugt IMPORTRANGE().
Hvis du vil importere dine data til et nyt regneark og gemme dine data, skal du bruge IMPORTRANGE, hvis:
  • Problemet opstår i Google Sheets.
  • Når du har oprettet en kopi af din fil i Drev, fungerer den stadig ikke.
Hvis du vil bruge IMPORTRANGE(), skal du kende din oprindelige fils webadresse og fanenavn.

Hjælp os med at blive bedre, og find hjælp i hjælpeforummet

Hvis der stadig vises fejl ved genindlæsning, kan du bede om hjælp eller rapportere problemet.
  • Hvis du stadig har spørgsmål, kan du besøge hjælpegruppen til Google Docs-editorer for at få hjælp.
  • Hvis du vil rapportere et problem, skal du åbne din Docs-, Sheets- eller Slides-fil og klikke på Hjælp og så Hjælp os med at blive bedre.