Slett dokumenter, regneark eller presentasjoner

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan slette dokumenter, regneark og presentasjoner fra startsidene i Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner.

Legg en fil i papirkurven

Du kan fjerne en fil ved å legge den i papirkurven. Filen blir liggende der til du tømmer papirkurven.

Hvis du er eieren av filen, kan andre se på den til du sletter den for godt. Hvis du ikke er eieren, kan andre se filen selv om du tømmer papirkurven.

1. Åpne Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner på en datamaskin.
  2. Ved siden av filen du vil slette, klikker du på Mer Mer etterfulgt av Fjern.
  3. Filen blir flyttet til Papirkurven-delen av Disk. Finn ut mer om hvordan du kan finne og gjenopprette filer i Papirkurv-delen på Disk.

Hvis du sletter et delt dokument, et delt regneark eller en delt presentasjon som du eier, blir filen slettet fra Disk for alle, slik at ingen lenger får tilgang, Før du sletter et dokument, kan det være lurt å gjøre noen andre til eier, slik at andre fremdeles kan få tilgang til det.

Andre måter å slette filer på:

• Når filen er åpen: Klikk på Fil etterfulgt av Flytt til papirkurven.
  • I Disk: Klikk på navnet til filen, og klikk på Fjern øverst til høyre Fjern.