Slett dokumenter, regneark eller presentasjoner

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan slette dokumenter, regneark og presentasjoner fra startsidene i Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner.

Legg en fil i papirkurven

Du kan fjerne en fil ved å legge den i papirkurven. Filen blir liggende der til du tømmer papirkurven.

Hvis du er eieren av filen, kan andre se på den til du sletter den for godt. Hvis du ikke er eieren, kan andre se filen selv om du tømmer papirkurven.

1. På iPhone eller iPad åpner du appen Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Ved siden av filen du vil slette, trykker du på Mer 더보기.
  3. Trykk på Fjern.

Når du har fjernet en fil via en av appene, blir den også slettet fra de andre appene. Hvis du for eksempel sletter et dokument i Dokumenter-appen, blir det automatisk slettet fra Disk-appen.

Gjenopprett filer fra papirkurven

Hvis du legger en fil i papirkurven, men deretter finner ut at du vil beholde den, kan du legge den tilbake.

1. På iPhone eller iPad åpner du appen Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny.
  3. Trykk på Papirkurv.
  4. Ved siden av filen du vil ta vare på, trykker du på Mer 더보기.
  5. Trykk på Gjenopprett.

Hvis du ikke eier filen, kan du kontakte eieren for å be vedkommende om å gjenopprette den. Hvis du sletter et delt dokument, et delt regneark eller en delt presentasjon som du eier, blir filen slettet for alle, slik at ingen lenger får tilgang, Før du sletter et dokument, kan det være lurt å gjøre noen andre til eier, slik at andre fremdeles kan få tilgang til det.

Tøm papirkurven

Du kan slette en fil for godt i appene Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner, eller du kan tømme hele papirkurven i Google Disk-appen. Når du har slettet en fil, mister alle du har delt den med, tilgangen til den. Hvis du vil at andre fortsatt skal kunne se på filen, kan du overføre eierskapet til en annen person.

Slett én enkelt fil for godt

1. Åpne appen Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny .
  3. Trykk på Papirkurv.
  4. Ved siden av filen du vil slette, trykker du på Mer 더보기.
  5. Trykk på Slett for godt.

Tøm hele papirkurven

Hvis du vil tømme hele papirkurven, må du bruke Google Disk-appen.