Dokumentin, laskentataulukon tai esityksen poistaminen.

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit poistaa dokumentin, laskentataulukon tai esityksen Google Docsin, Sheetsin tai Slidesin aloitusnäytön kautta.

Tiedoston siirtäminen roskakoriin

Voit poistaa tiedoston siirtämällä sen roskakoriin. Tiedostoa säilytetään siellä, kunnes tyhjennät roskakorin.

Jos olet tiedoston omistaja, muut voivat katsella tiedostoa, kunnes poistat sen pysyvästi. Jos et ole tiedoston omistaja, muut voivat nähdä tiedoston, vaikka tyhjentäisit roskakorisi.

1. Avaa Google Docs, Sheets tai Slides tietokoneella.
  2. Valitse poistettavan tiedoston kohdalta Lisää Lisää ja sitten Poista.
  3. Tiedosto siirretään Driven roskakori-osioon. Lue lisää Driven roskakori-osiossa olevien tiedostojen hakemisesta ja palauttamisesta.

Jos poistat omistamasi jaetun dokumentin, laskentataulukon tai esityksen, se poistetaan pysyvästi kaikilta yhteiskäyttäjiltä, eivätkä he voi enää käyttää kyseistä tiedostoa. Ennen kuin poistat dokumentin, voi olla järkevää tehdä toisesta henkilöstä sen omistaja, jotta muut voivat käyttää sitä jatkossa.

Muita tapoja poistaa tiedosto:

• Kun tiedosto on auki: Valitse Tiedosto ja sitten Siirrä roskakoriin.
  • Drivessa: Klikkaa tiedoston nimeä ja sitten oikeasta yläkulmasta Poista Poista.