Slet et dokument, et regneark eller en præsentation

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan slette et dokument, et regneark eller en præsentation fra startsiderne i Google Docs, Sheets og Slides.

Flyt en fil til papirkurven

Du kan fjerne en fil ved at flytte den til papirkurven. Din fil bliver der, indtil du tømmer din papirkurv.

Hvis du er ejer af filen, kan andre se den, indtil du sletter filen permanent. Hvis du ikke er ejeren, kan andre se filen, selvom du har tømt papirkurven.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Google Docs, Sheets, eller Slides.
  2. Tryk på Mere Mere ud for den fil, du vil slette.
  3. Tryk på Fjern.

Når du har fjernet en fil ved hjælp af en af appsene, slettes den også fra de andre apps. Hvis du for eksempel sletter et dokument via appen Docs, slettes den automatisk fra din Drev-app.

Gendan en fil fra papirkurven

Hvis du flytter en fil til papirkurven, men beslutter, at du stadig vil have den, kan du flytte den tilbage.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Google Docs, Sheets, eller Slides.
  2. Tryk på Menu Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Papirkurv.
  4. Tryk på Mere Mere ud for den fil, du vil gemme.
  5. Tryk på Gendan.

Hvis du ikke er ejer af filen, skal du kontakte ejeren for at få dem til at gendanne den. Hvis du sletter et delt dokument, regneark eller en præsentation, som du ejer, fjernes de fuldstændigt for alle samarbejdspartnere, og de vil ikke længere have adgang til dokumentet. Før du sletter et dokument, kan du gøre en anden til ejer, så andre stadig kan få adgang til det.

Tøm papirkurven

Du kan slette en fil permanen i Google Docs-, Sheets- eller Slides-appen eller tømme hele papirkurven i Google Drev-appen. Når du har slettet en fil, vil andre, du har delt filen med, ikke længere have adgang til den. Hvis du vil have, at andre stadig kan se filen, kan du give ejerskabet til en anden.

Slet en individuel fil permanent

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Google Docs, Sheets, eller Slides.
  2. Tryk på Menu Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Papirkurv.
  4. Tryk på Mere Mere ud for den fil, du vil slette.
  5. Tryk på Slet for evigt.

Tøm hele papirkurven

Hvis du vil tømme hele papirkurven, skal du bruge Google Drev-appen.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.