Sådan bruger du Google Sheets

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan oprette, se og redigere Google-regneark samt Microsoft Excel®-filer med Google Sheets-appen til iPhone og iPad. Her er nogle ting, der kan hjælpe dig med at bruge Google Sheets-appen:

Trin 1: Download Google Sheets-appen

1. Åbn Google Sheets i App Store.
  2. Tryk på HENT og så INSTALLER. Appen Google Sheets vises på din startskærm.

Trin 2: Opret eller rediger et regneark

Brug forskellige filformater

Du kan uploade og downloade filer med appen Google Sheets.

• Importér: Du kan åbne og redigere XLS- og XLSX-filer.
  • Eksportér: Du kan eksportere som en PDF- eller XLSX-fil.
Brug smarte genveje på iPhones med 3D Touch

Du kan åbne de seneste regneark, bruge skabeloner og oprette nye regneark med smarte genveje. Hvis du vil se de seneste regneark i menuen, skal du deaktivere adgangskodelåsen.

Bemærk! Dette er kun muligt, hvis du har 3D Touch på din iPhone (iPhone 6s/6s+ eller nyere).

1. Du kan åbne menuen Smarte genveje ved at trykke hårdt på appen Google Sheets. Menuen Smarte genveje åbnes.
  2. Tryk på en af disse valgmuligheder på listen:
    • De sidste to regneark, du har åbnet eller redigeret.
    • Skabeloner: Åbner menuen Skabeloner.
    • Opret: Opretter et tomt regneark.
  3. Dit regneark eller din skabelon åbnes i Google Sheets-appen.

Trin 3: Del og samarbejd med andre

Du kan dele filer og mapper med personer og vælge, om de kan se, redigere eller kommentere dem.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.