Google Sheetsin käyttö

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit luoda, katsoa ja muokata Google-laskentataulukoita sekä Microsoft Excel® ‑tiedostoja Androidin Google Sheets ‑sovelluksella. Nämä ohjeet auttavat Google Sheets ‑sovelluksen käytössä:

Vaihe 1: Google Sheets ‑sovelluksen lataaminen

1. Avaa Google Sheets Play Kaupassa.
  2. Valitse Asenna. Google Sheets ‑sovellus tulee näkyviin aloitusnäytölle.

Vaihe 2: Laskentataulukon luominen ja muokkaaminen

Eri tiedostomuotojen käyttäminen

Google Sheetsin Android-sovelluksella voit ladata tiedostoja palvelimelle tai laitteellesi.

• Tuominen: Voit avata ja muokata XLS-, XLSX-, XLSM-, CSV, ODS- ja TSV-tiedostoja.
  • Vieminen: Voit viedä XLSX-, ODS- ja PDF-tiedostoja sekä verkkosivuina (HTML ZIP-muodossa). Voit myös viedä yksittäisen laskentataulukon CSV- tai TSV-tiedostoon.

Vaihe 3: Jakaminen ja yhteistyön tekeminen

Voit jakaa tiedostoja ja kansioita muille ja valita, onko heillä oikeus katsella, muokata tai kommentoida niitä.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
true
Ohjekeskushaku