Slik bruker du Google Regneark

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan opprette, se på og redigere Google-regneark samt Microsoft Excel®-filer med Google Regneark-appen for Android. Her er informasjon som kan hjelpe deg med å bruke Google Regneark-appen:

Trinn 1: Last ned Google Regneark-appen

1. Åpne Google Regneark i Play-butikken.
  2. Trykk på Installer. Google Regneark-appen vises på startskjermen din.

Trinn 2: Opprett eller rediger et regneark

Jobb med forskjellige filformater

Du kan laste opp og laste ned filer med Google Regneark-appen for Android.

• Importér: Du kan åpne og redigere XLS-, XLSX-, XLSM-, CSV-, ODS- og TSV-filer.
  • Eksportér: Du kan eksportere som XLSX, ODS, PDF og som nettsider (HTML som ZIP-filer). Du kan også eksportere ett enkelt ark som en CSV- eller TSV-fil.

Trinn 3: Del og samarbeid med andre

Du kan dele filer og mapper med folk og velge om de skal kunne se på, redigere eller kommentere dem.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.