Sådan bruger du Google Sheets

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Google Sheets er en online regnearksapp, der giver dig mulighed for at oprette og formatere regneark og samtidig samarbejde med andre.

DOWNLOAD HUSKELISTEN

Trin 1: Opret et regneark

Sådan opretter du et nyt regneark:

1. Åbn startskærmen i Sheets på sheets.google.com.
  2. Klik på Nyt Plus. Dette vil oprette og åbne dit nye regneark.

Du kan også oprette nye regneark fra webadressen sheets.google.com/create.

Trin 2: Rediger og formatér et regneark

Du kan tilføje, redigere eller formatere tekst, tal eller formler i et regneark.

Trin 3: Del og samarbejd med andre

Du kan dele filer og mapper med personer og vælge, om de kan se, redigere eller kommentere dem.

Relaterede artikler

Få flere oplysninger om Værktøjsfinder til Docs, Sheets og Slides

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.

Luk søgning
Google-apps