Så här använder du Google Kalkylark

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Du kan skapa, visa och redigera Google-kalkylark samt Microsoft Excel®-filer med appen Google Kalkylark för iPhone och iPad. Här är några saker som hjälper dig att använda appen Google Kalkylark:

Steg 1: Ladda ned appen Google Kalkylark

1. Öppna Google Kalkylark i App Store.
  2. Tryck på HÄMTA följt av INSTALLERA. Appen Google Kalkylark visas på startskärmen.

Steg 2: Skapa eller redigera ett kalkylark

Arbeta med olika filformat

Du kan överföra och hämta filer med Google Kalkylark-appen.

• Importera: Du kan öppna och redigera XLS- och XLSX-filer.
  • Exportera: Du kan exportera som PDF- eller XLSX-fil.
Använda snabbåtgärder på iPhone med 3D Touch

Du kan öppna senaste kalkylark, använda mallar och skapa nya kalkylark med snabbåtgärder. Om du vill se det senaste kalkylarket på menyn stänger du av lösenordslåset.

Obs! Detta är endast tillgängligt om du har 3D Touch på din iPhone (iPhone 6s/6s+ eller senare).

1. Om du vill få åtkomst till snabbmenyn trycker du hårt på appen Google Kalkylark. Menyn för snabbåtgärder öppnas.
  2. På listan trycker du på något av dessa alternativ:
    • De sista två kalkylarken som du har öppnat eller redigerat.
    • Mallar: Öppnar mallmenyn.
    • Skapa: Skapar ett tomt kalkylark.
  3. Kalkylarket eller mallen öppnas i Google Kalkylark-appen.

Steg 3: Dela och arbeta med andra

Du kan dela filer och mappar med andra och välja om de kan visa, redigera eller kommentera dem.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.