Så här använder du Google Kalkylark

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Google Kalkylark är en app för kalkylark på webben som du kan använda för att skapa och formatera kalkylark och arbeta med andra personer.

LADDA NED LATHUND

Steg 1: Skapa ett kalkylark

Så här skapar du ett nytt kalkylark:

1. Öppna startskärmen för Kalkylark på sheets.google.com.
  2. Klicka på Nytt Plus. Ett nytt kalkylark skapas och öppnas.

Du kan också skapa nya kalkylark från webbadressen sheets.google.com/create.

Steg 2: Redigera och formatera ett kalkylark

Du kan lägga till, redigera eller formatera text, siffror och formler i kalkylark.

Steg 3: Dela och arbeta med andra

Du kan dela filer och mappar med andra och välja om de kan visa, redigera eller kommentera dem.

Relaterade artiklar

Läs mer om att hitta verktyg för Dokument, Kalkylark och Presentationer

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.