Angiv placerings- og beregningsindstillinger for et regneark

Du kan ændre et regnearks landestandard, tidszone, beregningsindstillinger og funktionssprog i Google Sheets.

Når du foretager en ændring, gælder den for hele regnearket. Alle, der arbejder på regnearket, kan se ændringerne, uanset hvor de er.

Skift landestandard og tidszone

Når du ændrer landestandard og tidszone i et regneark, ændrer det regnearkets standardvaluta, -dato og -talformat.

1. Åbn et regneark i Google Sheets på din computer.
  2. Klik på Filer og derefter Indstillinger for regneark.
  3. Klik på menuerne "Landestandard" og "Tidszone" under "Generelt" for at ændre dine indstillinger.
  4. Klik på Gem indstillinger.

Selvom du ændrer landestandarden, ændrer det ikke sprogindstillingerne i Google Sheets. Du kan angive sproget i Google-kontoindstillingerne.

Skift sprog for funktioner

Du kan skifte sprog for funktioner i Google Sheets. Vælg mellem engelsk og 21 andre sprog.

1. Sørg for, at du har angivet et sprog, der ikke er engelsk, i Google-kontoindstillingerne.
  2. Åbn et regneark i Google Sheets på din computer.
  3. Klik på Filer og derefter Indstillinger for regneark.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for "Brug altid engelske funktionsnavne" under "Visningssprog" for at se funktioner på dit visningssprog.
  5. Klik på Gem indstillinger.

Sprogindstillinger

Google Sheets understøtter funktioner på følgende sprog:

• Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Estisk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Ungarsk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Malaysisk
  • Norsk (bokmål)
  • Polsk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Portugisisk (Brasilien)
  • Russisk
  • Slovensk
  • Spansk
  • Svensk
  • Tyrkisk
  • Ukrainsk
Vælg, hvor ofte formler skal beregnes
  1. Åbn et regneark i Google Sheets på din computer.
  2. Klik på Filer og derefter Indstillinger for regneark og derefter Beregning.
  3. Angiv indstillinger for:
    • Genberegning: Angiver, hvor ofte bestemte formler opdateres.
    • Iterativ beregning: Angiver, hvor mange gange en formel med en cirkulær reference kan forekomme.
  4. Klik på Gem indstillinger.

Funktioner, der henter data uden for regnearket, genberegner med følgende tidsintervaller:

• ImportRange: 30 minutter
  • ImportHtml, ImportFeed, ImportData, ImportXml: 1 time
  • GoogleFinance: Kan være op til 20 minutter forsinket